PC

Battlefield 2042 ostaje bez podrške nakon 7. sezone

Iako je Battlefield 2042 loše počeo, DICE je uspeo ponovo da popravi stvari. Nakon mnogih ažuriranja i nekoliko sezona posle lansiranja, sentiment fanova oko igre počeo je da se poboljšava. Međutim, sada je vreme da se počne gledati ka budućnosti, pa će razvoj Battlefield 2042 sada početi da se smanjuje.

DICE je danas najavio da će trenutna sezona za Battlefield 2042 biti njegova poslednja. Season 7: Turning Point će biti finalna sezona za igru. Sezona je počela u martu, ali igrači još uvek imaju mnogo toga što mogu da očekuju pre nego što se završi, uključujući prepravljenu mapu na osnovu stadiona iz Hourglass, nove događaje u igri i jedno novo oružje i vozilo za otključavanje.

“Dok smo uživali i ponosni smo na stvaranje ovih sezona dodatnog sadržaja za Battlefield 2042, sada je neophodno da se okrenemo od sadašnjosti ka budućnosti”, napisao je Battlefield GM, Byron Beede, u izjavi. “Ono što to na kraju znači je da će Sezona 7 poslužiti kao finalna sezona za Battlefield 2042.”

Iako će Sezona 7 biti tačka zaustavljanja, razvoj neće potpuno prestati. DICE kaže da će i dalje biti izazova i događaja u igri, kao i svih drugih neophodnih ažuriranja za održavanje. Međutim, veći deo resursa studija DICE sada će biti usmeren ka sledećoj Battlefield igri, za koju se EA priprema od prošle godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top