PC

Sledeća Battlefield igra će imati najrealističnije efekte destrukcije

Nije velika tajna da je jedan od najrazočaravajućih faktora Battlefield 2042 bio njegov oštar nedostatak efekata uništenja.

Battlefield je uvek bio sinonim za razornost, sa igračima koji su mogli da sruše čitave zgrade tenkovima, helikopterima i eksplozivnim oružjem. U Battlefield 4 postojao je čitav mehanizam koji menja igru pod nazivom ‘Levolution’ koji je video mape promenjene usred igre kao rezultat velikih, razornih promena.

Zahvaljujući oglasu za posao koji se pojavio iz Ripple Effect, studija koja radi na sledećoj igri Battlefield, čini se da se razornost vraća na epski način.

U nedavnom oglasu za posao u Ripple Effect za direktora VFX-a u Kanadi, naglašeno je da tim traži ‘Senior 3D Artist’ da stvori ‘najrealističnije i najuzbudljivije efekte uništenja u industriji.’ Zatim je istaknuto da će ključni deo uloge biti da ‘stvori optimizovane i hiperrealistične in-game VFX.’

To je hrabra misija, posebno sa nedavnim izdanjem igara poput The Finals, koja je pucačka igra koju su kreirali bivši developeri iza Battlefielda da bi se pohvalili onim što su – trenutno – neprevaziđene razorne sposobnosti.

Bez obzira na konkurenciju, to bi mogao biti dramatičan povratak formi za Battlefield, franšizu koja je dugo klizila sve niže niz lestvicu.

2021. godine izdat je Battlefield 2042 i brzo je postao referenciran kao najgora igra u istoriji franšize.  Bio je to daleki krik od zlatnog doba serijala, koje se široko smatra da je bilo između 2011. i 2013. godine sa Battlefield 3 i Battlefield 4.

Ako Ripple Effect – i ostali povezani studiji pod zastavom EA – mogu pogoditi detaljnost uništenja, Battlefield 6 (nije potvrđeno ime) mogao bi imati leteći start.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top