PC

Resetovan razvoj za Sands of Time Remake, Ubisoft ponovo krenuo od nule

Posted on

2020. godine, Ubisoft je najavio veliki povratak dugo neaktivne franšize Prince of Persia, sa remake-om klasičnog unosa ‘Sands of Time’ koji je trebao da stigne u januaru 2021. godine. Loš prijem prema trejleru igre na kraju je doveo do promene tima za razvoj uz niz odlaganja. Prema insajderima, Sands of Time Remake je u suštini morao da bude ponovo napravljen.

Prema Insider Gaming, “zaboravite sve što ste videli ili čuli od trejlera za otkrivanje, jer je remake… ponovo napravljen od nule”. Ovo predstavlja značajnu promenu u odnosu na originalnu izjavu Ubisofta u vezi sa promenom studija za razvoj igre.

U vreme najave, izdavač je tvrdio da će Ubisoft Montreal preuzeti dužnosti razvoja od ogranaka u Mumbaiju/Puneu, i da će “graditi na” onome što je već stvoreno. Izgleda da to više nije slučaj, sa Insider Gamingom koji otkriva da:

“Sve je izgrađeno od nule, što uključuje potpunu grafičku preradu, nove animacije i mehanike za borbu i parkour, i mnogo više. Početak od nule značio je da je igra ponovo napisana, ponovo snimljena u mocap-u, i više.”

Konačno, među svim ovim neredom, originalni glasovni glumac za Princa u originalu iz 2003. godine ‘Yuri Lowenthal’ više ne reprizira svoju ulogu – uprkos tome što se vratio za originalni trejler najave rimejka.

Sve u svemu, čini se da je Sands of Time Remake završio kao mnogo komplikovaniji posao nego što je Ubisoft verovatno planirao.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version