PC

Dead Cells kreatori najavili novu Prince of Persia igru

Posted on

Prince of Persia franšiza je bila zanemarena dobru deceniju, sa izdavačem koji je odlučio da se fokusira na svoj Assassin’s Creed serijal. Međutim, ranije ove godine franšiza je oživljena sa odličnim Prince of Persia: The Lost Crown. Samo nekoliko kratkih meseci kasnije, na putu je još jedan 2D naslov, sa The Rogue Prince of Persia koji ulazi u Early Access sledećeg meseca.

Tokom poslednje nedelje ili tako nešto, počeli smo da čujemo glasine da Evil Empire – tim iza rogue-like dungeon crawlera ‘Dead Cells’ – radi na naslovu Prince of Persia.

Ubisoft je sada zvanično otkrio ovaj projekat, sa The Rogue Prince of Persia koji se pokreće u Early Accessu 14. maja. Kao što je u imenu, The Rogue Prince of Persia je stilizovani 2D rogue-lite koji je opisan ovako:

“Doživite brz, izazovan ali pristupačan roguelite dok savladavate akrobatske poteze i besprekorno prelazite između platformiranja i borbe. Pronađite nova oružja, opremite amajlije sa specijalnim efektima i unapredite ih da biste napravili svoje sopstvene buildove. Otkrijte nove likove, informacije i oblasti dok pokušavate da pronađete način da spasite Persiju od invazije Huna i postanete heroj kakav ste uvek želeli da budete.”

Za neupućene, Dead Cells je izuzetno zarazan naslov koji sadrži visceralnu i brzu borbu uz mnoštvo kreativnog oružja. Ako je Rogue Prince of Persia makar upola dobar kao Dead Cells, onda će fanovi biti na dobitku.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version