Domaća Scena

Najavljen datum izlaska za domaću detektivsku avanturu Let Bions be Bygones!

Posted on

Nećemo morati još dugo da čekamo.

Domaći studio Bohemian Pulp je novim trejlerom najavio da njihova prva igra, Let Bions be Bygones, zvanično izlazi 30. aprila! Igra će biti dostupna za PC putem Steam platforme.

Let Bions be Bygones je point-and-click, narativna, detektivska avantura, smeštena u distopijsku budućnosti planete Terrahive, u kojoj igrači imaju zadatak da reše slučaj nestale devojke.

Kao što možemo da vidimo u trejleru, vizuelna prezentacija odmah zapada za oko. Prelepi pixel-art stil odiše neonskom cyberpunk estetikom i maestralno je odrađen.

Tokom razvoja igre, Play! ekipa je imala priliku da popriča sa članovima Bohemian Pulpa. Na Play!Con Winter 2023 konferenciji smo razgovarali sa Jasminom i Đorđem Markovićem, koji su uključeni u projekat od njegovog začeća. Krajem marta smo se sastali sa još jednim članom tima, Aleksejem Krpanom, glavnim piscem i glasovnim glumcem. Intervju sa Jasminom i Đorđem možete pogledati ovde.

Dok čekamo 30. april, podržite Bohemian Pulp i srpsku game dev scenu tako što ćete dodati Let Bions be Bygones na vašu Steam wishlistu. Demo igre možete isprobati već sada, i to potpuno besplatno!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version