PC

World of Warcraft Classic: Cataclysm ekspanzija stiže idućeg meseca

Blizzard je polako proširivao World of Warcraft: Classic sa dodatnim ekspanzijama, pružajući igračima priliku da se vrate u prošlost na svaki veliki trenutak u igri onako kakav je bio tada, ili čak sa poboljšanjima ako učestvujete u sezonama. U ovom trenutku, WoW Classic je stigao do Wrath of the Litch King i uskoro će Classic igrači moći da se vrate u prošlost do Cataclysme.

World of Warcraft: Cataclysm je bio trenutak koji je zauvek promenio ovaj MMO. Ova ekspanzija je imala Deathwinga koji je oslobodio haos širom Azerotha, zauvek menjajući igru. To je bio ogroman preokret za priču i takođe je napravio značajne promene u svetu igre. Ako ste to propustili prvi put, sada to možete doživeti iz prve ruke.

World of Warcraft Classic: Cataclysm je najavljen na BlizzConu prošle godine, sa planovima za lansiranje 2024. godine. Sada je Blizzard najavio precizniji datum izlaska – 20. maj. Glavne promene koje će ekspanzija doneti uključuju:

  • Seven new zones: Mount Hyjal, Vash’jir, Twilight Highlands, Uldum, Deepholm, Kezan, and Gilneas
  • Nine new dungeons: Blackrock Caverns, Throne of the Tides, Vortex Pinnacle, The Stonecore, The Lost City of Tol’vir, The Halls of Origination, Grim Batol, Deadmines, Shadowfang Keep
  • Dungeon journal introduced
  • Three new raid dungeons: Throne of the Four Winds, Blackwing Descent, and Bastion of Twilight
  • Flexible raid lock system: Allowing players to do both 10 and 25-player raids in the same week
  • Tol Barad PvP zone
  • Darkmoon Island: discover the mysteries Silas Darkmoon has in store for you
  • Flying in Eastern Kingdoms and Kalimdor

Kao što je bio slučaj sa ostalim ekspanzijama WoW Classica, možete izabrati da ostanete u svojoj trenutnoj eri ekspanzije tako što ćete izabrati taj specifični server.

Moderni World of Warcraft će takođe dobiti neka velika ažuriranja ove godine, uključujući ekspanziju The War Within, koja će biti prva u trilogiji ekspanzija koje nude masivni novi luk priče za igrače.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top