PC

Ambiciozni Fallout London mod odložen zbog next-gen nadogradnje Fallout 4

Fallout 4 je najavljen da će dobiti next-gen ažuriranje (sada trenutnu generaciju) još 2022. godine. Sa malo ažuriranja tokom ovog perioda, tim ‘FOLON’ je marljivo radio na masivnom total conversion modu za igru – Fallout London. Planirano je da se objavi za samo nekoliko nedelja, 23. aprila, ali je mod sada odložen zbog nezgodno tempiranog datuma izlaska za next-gen ažuriranje Fallout 4.

Najavu su objavili preko svog YouTube kanala, tim FOLON je otkrio da je njihov planirani datum izlaska za Fallout London 23. aprila sada odložen zbog nedavno najavljenog datuma izlaska za ažuriranje osnovne igre za PS5/Series X i S (25. april).

Fallout London je prvi put najavljen 2019. godine, pa je vreme ovog sukoba zaista nesrećno. Ipak, ovo odlaganje je bolje od alternative, sa Fallout London koji se objavljuje neposredno pre ažuriranja – i biva pokvaren kao rezultat zakrpe.

Za neupućene, Fallout London je opisan kao mod veličine DLC-a, koji franshizu vodi izvan SAD-a po prvi put. Mod je dizajniran sa obzirom na lore, što znači da ne bi trebalo da se sukobljava sa zvaničnim Fallout naslovima Bethesde.

Pored toga, Fallout London bi trebalo da uvede novu mapu veličine Fallout 4 – uz 5 malih područja koja se kombinuju da bi bila veličine najvećeg DLC-a Fallout 4 ‘Far Harbour’.

Fallout London je definitivno najuzbudljiviji mod koji dolazi u Fallout 4, pa uprkos dodatnom vremenu čekanja, nadamo se da će vredeti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top