PC

Kreatori Cities: Skylines II se izvinjavaju zbog užasnog stanja igre

Posted on

U senci propasti EA serijala SimCity, Colossal Order i Paradox Interactive su 2015. godine objavili Cities: Skylines sa univerzalnim pohvalama. Nažalost, nedavni nastavak tima nije bio tako dobro prihvaćen zbog velikih problema sa performansama. Konačno, nakon više od 6 meseci, tim je objavio pravilno izvinjenje.

Objavljujući dug post na svom forumu, Paradox Interactive i Colossal Order su podelili zajedničko izvinjenje fanovima serijala, rekavši:

“Vidimo i razumemo razočaranje koje su mnogi od vas izrazili nakon izlaska Cities: Skylines II i nedavnog izlaska Beach Properties. Tražili smo vašu strpljivost i podršku, a vi ste ih pokazali. Zauzvrat, razočarali smo vas. Mislili smo da možemo nadoknaditi nedostatke igre u vremenskom okviru koji je bio nerealističan, i požurili smo sa DLC-om koji nije trebao biti objavljen u svom trenutnom obliku. Za sve ovo, zaista nam je žao.”

Oni nastavljaju, “Kada smo pre iznosili izjave poput ove, uključivalo je obećanje da ćemo nastaviti da pravimo poboljšanja, i dok radimo na ovim ažuriranjima, ona se nisu dogodila brzinom ili veličinom koja je prihvatljiva, i boli nas što smo sada izgubili poverenje mnogih od vas. Želimo da budemo bolji.”

Kao što je pomenuto, puno izvinjenje je dugačko i čak uključuje i svoj FAQ za one sa bilo kakvim preostalim brigama. Ukratko međutim, tim nadoknađuje sve igrače koji su kupili DLC igre ‘Beach Properties’ – i čini ga besplatnim za one koji to nisu učinili.

Pored toga, planirano izdanje za konzole je sada odloženo od svog prolećnog prozora za 2024. na realniji cilj za oktobar ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version