PC

Resident Evil 9 odložen iza zatvorenih vrata, prema leakeru

DuskGolem je dobro poznat u zajednici curenja informacija, nudeći tonu detalja o budućim izdanjima Capcoma – posebno Resident Evil. Prethodno tvrdeći da je u razvoju 5 odvojenih RE naslova, curenje informacija sada otkriva da je jedan od njih (Resident Evil 9) unutrašnje odložen, iako bi se u međuvremenu mogao najaviti drugi naslov.

Insajder preko svog Discord servera (i prijavljeno od strane korisnika ResetEra ‘Blackbird’), DuskGolem je ponudio ažuriranje o trenutnom statusu projekata Resident Evil unutar Capcoma, rekavši:

“Znam da je pre par godina cilj bio da se ove godine otkrije {Resident Evil 9} i cilja se na izdanje 2025. godine, ali poslednjih meseci sam čuo šaputanja da je RE9 možda unutrašnje odložen iz jednog ili drugog razloga.”

Nastavili su, “Videla sam da je predloženo da se možda druga RE igra može najaviti i izdati pre RE9, ali znam da to nije nešto što sam konkretno čula.”

Iako ništa zvanično nije podeljeno u vezi sa Resident Evil 9, DuskGolem je u prošlosti tvrdio da će Capcom za RE9 ići na potpuni otvoreni svet – što bi moglo objasniti zašto je produžen vremenski okvir razvoja. U svakom slučaju, fanovi srećom neće biti u nedostatku novog sadržaja Resident Evil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top