Filmovi-Serije

Capcom radi na još jednom Resident Evil filmu

Posted on

Resident Evil je jedna od najcenjenijih i najvoljenijih franšiza u industriji video igara, sa većinom glavnih izdanja franšize koji su bili komercijalni i kritički uspesi. Nažalost, Resident Evil nije prošao tako dobro u filmskom prostoru. Međutim, to ne izgleda da zaustavlja Capcom, jer se navodno radi na još jednom RE filmu.

Kako je InsiderFandom izvestio, ‘pouzdani izvori’ su otkrili publikaciji da je u toku rad na još jednom Resident Evil filmu, čiji je scenario skoro završen – što znači da će uskoro početi casting i snimanje.

Prema insajderima, film producira ScreenGems koji je radio na mnogim od prethodnih 7 Resident Evil filmova, uključujući “Welcome to Racoon City” iz 2021. godine.

Zanimljivo je da, za razliku od najnovije adaptacije, za ovaj predstojeći film se kaže da je dobio “veći budžet” u poređenju sa “Welcome to Racoon City” (25 miliona dolara). Međutim, “Welcome to Racoon City” je imao najmanji budžet za RE film, manje od polovine onog iz “Resident Evil Retribution” iz 2012. godine (65 miliona dolara).

Ipak, ohrabrujuće je videti da su Capcom i saradnici spremni da ulože više novca u njihov sledeći live-action RE projekat. Biće zanimljivo videti da li će to na kraju rezultirati filmom boljeg kvaliteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version