PC

Nadolazeća Terminator igra će biti isključivo PvE

Nacon je nedavno otkrio neke uzbudljive nove informacije o svojoj predstojećoj Terminator igri, Terminator: Survivors. Igra će stići na Steam Early Access kasnije ove godine, a najnoviji detalji sugerišu da bi to mogla biti revolucija u svetu PvE naslova.

Terminator: Survivors će imati potpuno igrivu singlplejer offline kampanju sa jedinstvenom radnjom i opcijom da se igra sa do tri prijatelja. Igra će ostati PvE, bez planova za uvođenje PvP.

Igra je postavljena 2009. godine, odmah nakon Sudnjeg dana (2005), kada je svet postao ruševina. U igri će biti samo jedan težak T-800, što, prema developerima, čini igru mračnijom i više poput filma. Igrači će započeti svoje putovanje sa već uspostavljenom bazom povezanom sa pričom igre, koju mogu proširiti izgradnjom i poboljšanjem objekata. Međutim, Nacon je sugerisao da igra neće mnogo kružiti oko izgradnje baze.

Jedna cool funkcija igre je mogućnost vožnje automobila. Nacon je naveo da će mehanika vožnje činiti istraživanje ugodnijim i omogućiti saradnju sa prijateljima, iako još uvek treba da saznamo koje vrste vozila će igrači moći da voze. Developer je takođe otkrio da se igra razvija na Unreal Engine 5, ali još uvek nije jasno da li će igra koristiti Nanite i Lumen.

Igra će prvo biti izdana u Early Access 24. oktobra pre punog izdanja. Međutim, Nacon planira da sprovede privatne testove pre faze Early Access.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top