PC

RoboCop: Rogue City je najuspešnije lansiranje za izdavača Nacon

Ova godina je bila zanimljiva za izdavača Nacon, s obzirom da je francuska kompanija lansirala verovatno jednu od najgorih igara godine pod nazivom The Lord of the Rings: Gollum. Međutim, izdavač je takođe izdao svoju najuspešniju igru ikada, sa RoboCop: Rogue City koji je postao “najbolje lansiranje” Nacona.

Izdavač Nacon je putem saopštenja za štampu objavio da je nedavno izdana igra RoboCop: Rogue City uspela da ostvari najbolje lansiranje u istoriji izdavača, rekavši:

“Sa 92% pozitivnih recenzija na Steam platformi, igra je osvojila 435.000 igrača u roku od 2 nedelje, i sakupila 2,7 miliona aktivnih sesija.”

Govoreći o ovom uspehu, Alain Falc – izvršni direktor Nacona – rekao je “RoboCop: Rogue City je premašio naša očekivanja, i postigao pravi podvig što se tiče NACON-a. Zaista smo ponosni što smo mogli da radimo sa studiom Teyon na ovoj igri koju su kreirali i za koje su se zalagali ljubitelji RoboCopa. Takođe bih želeo da se zahvalim MGM-u na poverenju koje su nam ukazali tokom ove saradnje, kao i svim igračima koji su doprineli da ovo izdanje postane takav veliki uspeh.”

Iako je Rogue City dočekan sa mešovitim kritikama od strane kritičara, igra je doživela ogroman uspeh među fanovima franšize, sa igračima koji hvale pažnju igre prema detaljima i poštovanje prema istoriji RoboCopa.

U svetlu katastrofalnog neuspeha The Lord of the Rings: Gollum, ohrabrujuće je videti da nisu svi licencirani napori Nacona bili promašaji – posebno s obzirom na to koliko je prošlo od poslednje RoboCop igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top