PC

Dragon Age: Dreadwolf i dalje u planu za izlazak 2024. godine

Posted on

EA mora da ima smešnu definiciju za termin ‘nenajavljeno’, jer poslednji put kada smo proverili, Dragon Age: Dreadwolf je definitivno najavljen na The Game Awards pre nekoliko godina. Ipak, fanovi će biti zadovoljni što znaju da EA ima dve ‘nenajavljene’ igre koje dolaze ove godine i da, jedna od njih je zapravo Dragon Age.

Kao deo svog najnovijeg finansijskog izveštaja, EA je podelio svoja očekivanja za godinu koja dolazi, potvrđujući da ima dve glavne igre na putu, obe se smatraju nenajavljenim. Ispostavilo se, nenajavljeno nije sasvim tačno, jer izvori Eurogamera potvrđuju da je jedna od ove dve igre zapravo Dragon Age: Dreadwolf, dugo očekivani nastavak Dragon Age Inquisition iz 2014. godine.

Trenutno se očekuje da će Dragon Age: Dreadwolf biti lansiran u četvrtom kvartalu ove godine, označavajući prvo novo izdanje studija BioWare nakon fijaska zvanog Anthem iz 2018. godine. Igra je u razvoju skoro deceniju, prolazeći kroz više reboota i promena liderstva na tom putu.

EA će praviti najave u junu zajedno sa mnogim drugim izdavačima u industriji, tako da bi uskoro trebali da dobijemo prvi pravi pogled na Dragon Age: Dreadwolf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version