PC

God of War: Ragnarok je sledeća PS5 igra koja dolazi na PC

Posted on

Isti “leaker” koji je otkrio da će Ghost of Tsushima: Director’s Cut doći na PC sada je otkrio sledeću veliku PlayStation igru koja će napraviti skok. S obzirom da je Horizon: Forbidden West došao na PC ranije ove godine, ne bi trebalo da iznenadi što je sledeći na listi Sonijev drugi veliki hit naslov iz 2022. godine, God of War: Ragnarök.

Bilbil-kun iz Dealabs objavio je svoje najnovije curenje informacija, navodeći da God of War: Ragnarök dolazi na PC sledeći i Sony bi mogao zvanično da ga najavi kasnije ovog meseca. S obzirom da je prethodni izveštaj potvrdio Ghost of Tsushima za PC pre Sony-jeve zvanične najave, čini se vrlo verovatnim da su ove informacije tačne.

Bilbil-kun je takođe dobro poznat među lovcima na popuste i strpljivim igračima, zahvaljujući konstantnim curenjima novih PS+ naslova, obično nekoliko dana pre zvanične najave od strane Sonija. Samim tim, ovde je doslednost prilično besprekorna.

Ghost of Tsushima stiže na PC sledeće nedelje, razvijen od strane Nixxes, Sonijevog vodećeg studija za portovanje na PC. Još uvek ne znamo ko radi na portovanju God of War: Ragnarok, ali se nadamo da ćemo dobiti sve te detalje pre kraja ovog meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version