PC

Nova Prince of Persia igra odložena svega par dana pred izlazak

Ubisoft je najavio iznenađujuće partnerstvo ranije ove godine, udruživši se sa indie studiom iza Dead Cells da bi stvorio novu rogue-like igru Prince of Persia. Iako je The Rogue Prince of Persia prvobitno trebao da se pokrene sledeće nedelje, developeri su odlučili da odlože igru, delom zbog nedavnog hita studija Super Giant, Hades 2.

Evil Empire je najavio da je The Rogue Prince of Persia odložen. Igra je trebala da se pokrene 14. maja kao deo Steam Early Access programa, gde rani kupci mogu igrati alpha i beta verzije igre i pružati povratne informacije sve do izdanja. Nažalost, tim još nije najavio novi datum izlaska, ali planira da ga postavi do ponedeljka, 13. maja.

Očekuje se da odlaganje neće biti dugo, tako da verovatno gledamo odlaganje od par nedelja, ili potencijalno mesec ili dva, umesto pomeranja u 2025. godinu. Evil Empire će zadržati The Rogue Prince of Persia u Early Access fazi oko godinu dana, tokom kojeg će završiti igru i dovesti je do verzije 1.0. Nakon toga, očekuje se da će igra takođe stići na konzole.

Odlaganje je prvenstveno da bi se stvorilo neko rastojanje između The Rogue Prince of Persia i druge veoma popularne rogue-like igre, Hades 2. Hades 1, poput Dead Cells, smatra se jednom od najboljih igara u ovom žanru i nastavak do sada nije ništa drugo nego impresionirao fanove, čak i u svom Early Access stanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top