PC

Da li Red Dead Redemption i DLC konačno dolaze na PC ove godine?

Posted on

Prošle godine, Rockstar je ponovo izdao Red Dead Redemption i njegovu prateću igru, Undead Nightmare, za moderne konzole, uključujući PlayStation i Nintendo Switch. Nažalost za PC publiku, ponovo smo ostavljeni sa liste podržanih platformi. Međutim, to bi konačno moglo da se promeni, sa ažuriranjem Rockstarovog sajta koji nagoveštava skoru najavu PC porta.

Red Dead Redemption je bio ekskluziva za konzole otkako je igra prvi put lansirana. Bilo je brojnih glasina o PC verziji tokom protekle decenije, ali do sada nijedna od njih nije došla do ostvarenja. Međutim, Rockstarov super detektiv, Tez2, nedavno je primetio ažuriranje web koda za Rockstarov pokretač, sa novim tekstom koji specifično referencira PC verziju igre.

Trenutno javno skrivena poruka glasi “Putujte kroz prostranstva Američkog Zapada i Meksika u Red Dead Redemption, i njegovom horor pratiocu sa zombijima, Undead Nightmare, sada igrivim na PC-u”.

S obzirom da je ovo sada prisutno u datotekama za Rockstarov PC pokretač, sugeriše da je najava sada neposredna. Verovatno ćemo dobiti izdanje Red Dead Redemption: Definitive Edition na PC-u, konačno omogućavajući igračima koji ne koriste konzolu da dožive celu priču od početka do kraja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version