PC

Novi Doom naslov bi uskoro mogao biti najavljen

U poslednjih nekoliko godina, brojni zahtevi za registraciju trejdmarkova otkrili su nova izdanja id Software pre najave. Ranije smo videli curenja klasičnih DOOM reizdanja i Quake reizdanja na ovaj način. Sada, novi zahtev za registraciju nagoveštava nešto novo što se sprema za fanove DOOM-a.

Trademark koji je trenutno u pending statusu je naslovljen kao “IDKFA”, što je dobro poznati cheat kod iz originalne igre, koji otključava sva oružja, ključeve i daje dodatni oklop. Zanimljivo je da ovo sledi nakon curenja FTC prijave prošle godine, kada je Microsoft slučajno otkrio svoj interni vremenski okvir za predstojeće Bethesda projekte. Na ovoj listi, DOOM: Year Zero je viđen i fanovi su od tada čekali više informacija.

Nedavno, reporter fokusiran na Microsoft, Tom Warren, takođe je tvrdio da je nova DOOM najava na horizontu. Sa prošlogodišnjim curenjem, ovim nedavnim vestima, i činjenicom da je Xbox Showcase tik iza ugla, izgleda da će fanovi DOOM-a imati na šta da se raduju ovog leta.

Prethodna igra u serijalu, DOOM Eternal, lansirana je u martu 2020. godine, a potom su usledila dva DLC-a za kampanju. Pretpostavlja se da id Software radi na novoj igri od tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top