PC

Procurele nenajavljene Bethesda igre – dobijamo Dishonored 3 i novi Doom!

Procureli sudski dokument otkrio je plan igara Bethesda od 2020. godine, uključujući brojne naslove koji još nisu potvrđeni.

Lista, koja je preko noći objavljena na internetu, bila je deo interne dokumentacije Microsofta iz jula 2020. godine koja sumira njegov predlog za preuzimanje ZeniMax Media, matične kompanije Bethesda (akvizicija koja je bila objavljena dva meseca kasnije).

Lista, koja potiče iz prezentacije ZeniMaxa, navodi brojne igre i DLC izdanja planirana do kraja fiskalne 2024. godine.

Pored takvih naslova kao što su Starfield, Redfall, Ghostwire: Tokyo, The Elder Scrolls 6 i predstojeća igra Indiana Jones, lista takođe uključuje nekoliko igara koje nisu najavljene. To uključuje novu Doom igru pod nazivom Doom Year Zero, sa planovima da se uključi DLC u godini izdanja i više tokom godine nakon izlaska.

Dishonored 3 je još jedan naslov na listi koji još nije najavljen, kao i nastavak Ghostwire: Tokyo. Na listi su takođe remasteri The Elder Scrolls: Oblivion i Fallout 3, kao i naslovi jednostavno nazvani Project Kestrel i Project Platinum.

Treba napomenuti da je ova lista verovatno kreirana pre nego što je stigla pandemija Covid-19, što je znatno odložilo razvoj većine AAA video igara.

Kao takva, iako prognoza ide do kraja fiskalne 2024. godine, verovatno je da će sve planirane igre koje još nisu najavljene biti objavljene nakon toga. Na primer, lista takođe sugeriše da bi Starfield trebao biti objavljen do kraja juna 2021. godine, što sada znamo da se odigralo dve godine kasnije.

Takođe treba napomenuti da, s obzirom na stalno promenljivi pejzaž razvoja video igara, neće sve što je planirano pre tri godine preživeti, i neki od ovih projekata su možda otkazani od kada je ovaj dokument kreiran u julu 2020. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top