Vesti

Assassin’s Creed Shadows neće zahtevati stalnu internet konekciju

Posted on

Assassin’s Creed Shadows je zvanično predstavljen ove nedelje i igrači su brzo saznali da će fizičke kopije igre zahtevati online internet vezu za instalaciju. To je dovelo do zabrinutosti da će cela igra zahtevati online vezu, ali Ubisoft je sada potvrdio da to nije slučaj.

Assassin’s Creed Shadows će zahtevati online vezu tokom prve instalacije igre, čak i ako ste kupili fizičku kopiju na disku. Ubisoft ne objašnjava tačno zašto je to slučaj, ali vrlo verovatno ima veze sa suzbijanjem rane prodaje igre, a time i ranih strimova ili video snimaka igranja. Na ovaj način, bilo kakvi curenja igranja koja se dogode pred lansiranje verovatno će doći od recenzentske kopije sa ranim pristupom, što će zauzvrat olakšati Ubisoftu praćenje izvora.

Dok će proces instalacije zahtevati online vezu, što će sprečiti igrače da koriste fizičku kopiju da bi igrali igru ranije, jednom instalirana, cela igra će biti igriva offline. To znači da će biti prijateljska za prenosne uređaje poput Steam Decka, i za one sa sporim ili nepouzdanim internet vezama.

Assassin’s Creed Shadows će zvanično biti lansiran za PC, PS5 i Xbox Series X/S 15. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version