PC

Ovogodišnji Call of Duty će biti day-one izdanje za Xbox Game Pass

Posted on

Iako je Sarah Bond već potvrdila ovo u intervjuu ranije ovog meseca, izašao je novi izveštaj koji navodi da je Microsoft finalizovao planove da donese Call of Duty na Game Pass ove godine.

Prethodni izveštaj je tvrdio da je unutar Microsofta bila debata o tome da li doneti Call of Duty na Game Pass prvog dana zbog potencijalnog gubitka prihoda od prodaje. Međutim, u nedavnom intervjuu sa Bloombergom, izvršna direktorka Xboxa, Sarah Bond, ponovila je posvećenost kompanije Game Pass-u i donošenju igara prvog lica, poput COD-a, na servis.

Sada The Wall Street Journal izveštava da je Microsoft doneo odluku da Call of Duty bude first-day izdanje na Game Passu ove godine. Očekuje se da će nova igra biti najavljena u junu na Xbox Games Showcase i veruje se da će tajni ‘gameplay deep dive’ stream zakazan odmah nakon prikaza biti fokusiran na novi Call of Duty.

Ove godine očekujemo da će Treyarch ponovo biti u prvom planu sa novom Black Ops igrom. Kao i obično, Call of Duty bi trebao biti izdan između kraja oktobra i početka novembra, sa beta testovima koji se odvijaju mesec dana ili tako nešto pre toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version