PC

Ovogodišnji Call of Duty donosi korenite promene u Xbox Game Pass pretplatu

Očekujemo da će Microsoft zvanično otkriti Call of Duty: Black Ops 6 za oktobarsko lansiranje tokom svog Xbox showcase događaja u junu. Ovo će biti prvi Call of Duty naslov koji će dobiti first day izdanje na Game Pass servisu, nešto što je očigledno zabrinulo izvršne direktore Microsofta. Kao rezultat toga, izgleda da se planira preuređenje trenutnih Game Pass nivoa.

Prema industrijskim insajderima “Shinobi602” i “eXtas1stv”, “biće promena” u nivoima Xbox Game Pass servisa zbog predstojećeg dodavanja Call of Duty. Izgleda da je glavni COD svake godine dovoljan dodatak vrednosti za Microsoft da konačno razmotri povećanje cene Game Pass.

Od lansiranja usluge, cene pretplate na Game Pass su ostale prilično stabilne. Pretplata na Game Pass Ultimate košta 16.99$ mesečno, dok standardna Xbox Game Pass ili PC Game Pass pretplata košta 10$ mesečno. Sada kada Xbox mora da počne da vraća novac koji je uložio u sticanje Activision Blizzarda i franšiza poput Call of Duty, možemo očekivati nove nivoe za first-day igre, ili opšte povećanje cene trenutnih nivoa.

Microsoft će najaviti svoje planove za Call of Duty 2024. na Xbox Games Showcase u junu. Nije jasno da li će se nova struktura Game Passa ili šema cena objaviti u isto vreme, ili bliže lansiranju novog Call of Duty naslova, oko septembra. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top