PC

Novi detalji za Avowed i Indiana Jones stižu u junu

Posted on

Mnogi od nas su očekivali da ćemo videti ažuriranja za Machine Gamesov Indiana Jones and the Great Circle, i Obsidianovom nadolazećem RPG-u, Avowed, tokom Xbox Games Showcase 9. juna. Međutim, izgleda da Microsoft ima nešto drugo planirano, jer se sada tvrdi da će ove igre dobiti odvojene preglede dan nakon prikaza.

Microsoft izgleda planira puno streamova za sledeći mesec. Pored glavnog Xbox Games Showcase, koji je obično dvosatna emisija prepuna novih trejlera i najava, Microsoft će takođe ići uživo sa Call of Duty Direct odmah nakon prikaza, nudeći dublji pogled na Black Ops 6, slično načinu na koji je Microsoft pregledao Starfield 2023. godine.

Sada, prema Insider Gamingu, biće više streamova dan nakon prikaza, 10. juna. Microsoft je imao nekoliko manjih pregleda igara upakovanih zajedno za follow-up show nakon glavnog prikaza u poslednjim godinama. Taj format će se nastaviti ove godine, sa sekundarnim streamom ove godine koji će prikazati gameplay preglede iz Avowed i Indiana Jones.

Ni jedna igra još nema datum izlaska, ali su glasine tvrdile da je Avowed planiran za 2024. godinu, a Indiana Jones možda nije ni daleko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version