PC

Skull & Bones će biti besplatan za igranje celih nedelju dana

Iako je Ubisoft pokušao da spasi situaciju i tvrdi da Skull and Bones zapravo ide dobro, činjenica je da je igra lansirana sa vrlo lošim recenzijama i skoro niko o njoj nije pričao od tada. Ubisoft se ipak nada da će pridobiti neke igrače, sa planovima za nedelju dana besplatne probne verzije koja će se poklopiti sa sledećom sezonom igre.

Kao i većina drugih glavnih multiplayer naslova danas, Skull and Bones ima sezonski sadržaj. Prva sezona se uskoro završava. Da bi privukao više ljudi za lansiranje druge sezone sadržaja igre, Ubisoft će igru učiniti besplatnom za igranje od 30. maja do 6. juna, dajući vam punu nedelju da se uključite i vidite šta igra nudi.

Ubisoft još uvek nije podelio prodajne cifre ili brojeve igrača za Skull and Bones, ali prema izdavaču, postigao je “rekordnu angažovanost igrača”, šta god to značilo. Igra se nije visoko kotirala na digitalnim ili fizičkim grafikonima prodaje igara u nedeljama od lansiranja.

Skull and Bones, koji je dostupan na PC-u (Epic Games, Ubisoft Connect), PS5 i Xbox Series X/S, takođe će biti na prodaji sa 50 posto popusta na svim platformama da bi se poklopio sa ovom nedeljom besplatne probne verzije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top