PC

Baldur’s Gate 3 dobija zvaničnu podršku za modove u septembru

Larian Studios je najavio da će Baldur’s Gate 3 uskoro dobiti zvaničnu podršku za modove. Zatvorena alfa je sada dostupna, a zatvoreni beta test će uslediti u julu. Zvanično izdanje će doći sa Patch 7, zakazanim za septembar.

Podrška za modifikacije na Baldur’s Gate 3 za PC će biti procenjena kako bi se garantovala kompatibilnost usluge i opšta stabilnost pre odobrenja, baš kao što to Bethesda radi sa Fallout i Skyrim. Modovi će zatim proći kroz dalje provere pre nego što budu pušteni na konzole. PC igrači će imati pristup celokupnom setu alata za razvoj modova, a modifikacije se još uvek mogu kreirati, preuzimati i igrati bez korišćenja zvaničnog pregledača modova. Što se tiče korisnika konzola, oni će biti ograničeni na instaliranje samo Larian-odobrenih modova.

Igrači koji žele da testiraju podršku za modove tokom zatvorene bete u julu uskoro će moći da se prijave. Kao što je Larian pomenuo, nema planova za stvaranje DLC-a ili nastavka Baldur’s Gate 3, tako da će pružanje zvanične podrške za modove omogućiti zajednici da stvori više sadržaja za igru, osiguravajući da ostane relevantna u doglednoj budućnosti.

Pored zvanične podrške za modove, Patch 7 će takođe uključiti i druge poboljšanja igre, kao što su manje dopune priče, promene zlih završetaka i ispravke grešaka. Pored Patch 7, koji će biti objavljen u septembru, Larian je najavio planove za uvođenje crossplaya i picture mode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top