PC

Shadow of the Erdtree donosi 30-40 sati Elden Ring sadržaja

Posted on

Zabuna oko Elden Ring Shadow of the Erdtree je eksplodirala nakon nedavnih pregleda. Pregledi su otkrili mnogo novih informacija, nudeći uvid u prva tri sata igranja.

Nakon utisaka, FromSoftware izgleda na dobrom putu da ponovo premaši očekivanja. Među ostalim informacijama, pregledi izgleda potvrđuju da oko 30-40 sati sadržaja čeka igrače u ovom DLC-u.

Kako je izvestio Okami13, fanovi mogu očekivati 30-40 sati sadržaja u DLC-u.

Na primer, rečeno je da je mapa DLC-a otprilike velika kao Limgrave i Weeping Peninsula zajedno, uz mali deo Caelida. To znači da će mapa biti znatno veća nego što se prvobitno očekivalo.

Ranije je FromSoftware izjavio da će ekspanzija ponuditi mapu koja je na nivou Limgravea. Drugde se kaže da će DLC predstaviti čak 100 oružja, 8 novih tipova oružja i 10 glavnih bosova.

Fanovi takođe mogu očekivati da će vreme igranja varirati na osnovu toga koliko su vešti u Elden Ring borbi. Oni koji se muče sa bosovima i određenim područjima mogli bi da potroše čak i više vremena, gurajući ukupno vreme igranja na preko 50 sati.

Zanimljivo je da će ova ekspanzija takođe biti teška za one sa prethodnim iskustvom. Već na početku, Divine Beast Dancing Lion će odmah predstavljati veliki izazov.

Borba sa bossom ima više faza nego tipični neprijatelj iz Elden Ringa. Stoga će ova borba testirati svaku veštinu koju su igrači naučili tokom svog vremena sa FromSoftware izdanjima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version