PC

Rocksteady pred gašenjem nakon fijaska sa Suicide Squad: Kill the Justice League

Posted on

Bilo je mnogo loših izdanja u 2024. godini, a Suicide Squad je jedno od njih. Zajedno sa Skull and Bones, ova igra je uspela da razočara fandom na više načina nego što je jedan. Loša priča, gameplay, vizuelni efekti i izvršenje naterali su fanove da vrate igru.

Igra se tako loše pokazala da je samo mesec dana kasnije snižena za 30%, ali još uvek nije vredela kupovine. Nakon dva meseca, cena je smanjena za 50%. Štaviše, Warner Bros je pretrpeo gubitak od 200 miliona dolara zahvaljujući ovom izdanju.

Prema nedavnim izveštajima, Warner Bros planira da zatvori Rocksteady, studio iza ove live-service igre.

Insajder je tvrdio na Twitteru da Warner Bros. planira da zatvori studio zbog neuspeha igre.

Warner Bros interno razgovara o zatvaranju Rocksteady-a ili smanjenju njihovih 250 zaposlenih nakon što je Suicide Squad: Kill The Justice League propao.

-Vara Dark

Insajder je intenzivno pokrivao Warner Bros. igre i Suicide Squad od njegovog izdanja, dodajući težinu ovom izveštaju. Takođe je važno napomenuti da Warner Bros. nije bio vrlo ljubazan prema timovima koji nisu uspeli da isporuče u poslednjih nekoliko godina.

Developer je nedavno potvrdio da će manje često pružati ažuriranja o Suicide Squadu, dalje nagoveštavajući najgori ishod. Ovo bi bilo tužno jer je ovo isti tim koji je pokrenuo čuveni Batman Arkham serijal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version