PC

Assassin’s Creed Shadows izgleda impresivno u novom trejleru

Posted on

Assassin’s Creed Shadows, koji razvija 16 različitih studija, je verovatno najuzbudljivija Ubisoft igra trenutno. Ovaj unos je pokazao previše obećanja da bi se ignorisao, ali je bio dosta kritikovan zbog glavnih likova.

Japanski fandom nije izgleda previše oduševljen bio najavom, a zatim je bombardovao trejler sa negativnim ocenama na YouTube. Međutim, to nije uticalo na prodaju jer je ubrzo postao najprodavaniji na PlayStationu.

Mnogi fanovi su očekivali da će igra biti prikazana samo tokom Ubisoft Forward sutra, ali je Xbox uspeo da nam pruži prvi pogled na Xbox Games Showcase.

Igra oduševljava u novom trejleru i drži fanove uzbuđenim za sutra. Naoe se prikazuje kako izvodi razne ikonične manevare Assassin’s Creed-a, uključujući leap of faith. Ona takođe poseduje kuku za penjanje, dodajući više opcija za mnoge susrete.

Drugi važni elementi prikazani u trejleru uključuju skriveni nož, interakcije sa okruženjem i još mnogo toga. Negde drugde, Yasukeov gameplay podseća na Ghost of Tsushima. Kao pokretačka snaga dvojca, on može da preplavi neprijatelje.

Ubisoftov unapređeni endžin je takođe potpuno prikazan. Assassin’s Creed Shadows izgleda mnogo bolje nego bilo šta što je tim isporučio za ovu franšizu, podižući lestvicu za vizuelne efekte i animacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version