Vesti

Konačno imamo novi prikaz za nadolazeću Fable igru

Posted on

Fable je jedna od najomiljenijih Xbox franšiza, i vratio se 2020. godine. Najnoviji unos je najavljen 2020. godine, a trejler je objavljen 2023. godine. Poslednja igra u franšizi, Fable Fortune, objavljena je 2017. godine, ali je to bila kartična igra, dakle nije glavna igra.

Nakon nekoliko godina čekanja, čini se da je Playground Games spreman da obraduje fandom. Fable je konačno dobio novi gejmplej trejler tokom Xbox Games Showcase, i izgleda bolje nego ikad. Prvi trejler igre bio je zasnovan na snimcima iz igre, tako da je gejmplej trejler isti. Prvi trejler je otkrio sjajne dizajne likova i vizuale. Okruženje, postavka i glumačko izvođenje su izgledali vrhunski.

Najavlena je kao igra sledeće generacije, a gejmplej trejler je uspeo da je učini još boljom. Fable izgleda kao prava igra sledeće generacije koja bi se mogla uporediti sa Hellblade 2 i Alan Wake 2.

Gaming gigant je takođe najavio grub vremenski okvir za izlazak igre. Biće objavljena u jesen 2025. godine. Iako je ostalo još mnogo čekanja, fanovi bi trebalo da ostanu uzbuđeni i raduju se više otkrićima od Xboxa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version