Vesti

Max se vratila! Najavljen Life is Strange: Double Exposure

Posted on

Nastavak originalne avanture skoro 10 godina kasnije.

Deck Nine Games je zvanično predstavio Life is Strange: Double Exposure tokom Xbox Games Showcase prezentacije, petu igru u serijalu. Igra je najavljena za 29. oktobar i biće dostupna za PC, PlayStation i Xbox.

Po prvi put nakon Life is Strange-a iz 2015. godine, u trejleru možemo da vidimo da će se Double Exposure fokusirati na Max Caulfield i njenu priču. Njene moći manipulacije vremenom su evoluirale, pošto Max sada može da putuje kroz paralelne dimenzije, to jest tajmlajne. Njena prijateljica Safi je ubijena, zbog čega Max mora da otputuje u alternativni timeline kako bi joj spasila život. U trejleru nema ni traga ni glasa od Chloe, i nismo sigurni da li će se uopšte pojavljivati u igri.

Nakon originala, Max se pojavljivala u specijalnoj Life is Strange: Before the Storm epizodi, a imali smo i nekoliko skrivenih referenci u Life is Strange 2 i Life is Strange: True Colors.

Imamo velika očekivanja od Double Exposure i Deck Nine Gamesa, imajući u vidu uspeh prve LiS igre na kojoj je radio Don’t Nod. Nakon Life is Strange 2 iz 2018. godine, Deck Nine je u potpunosti preuzeo franšizu. U svakom slučaju, drago nam je da Hana Tel ponovo daje glas Max!

Očekujemo više informacija o igri tokom Life Is Strange: Double Exposure strima, koji će se održati 13. juna u 18:00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version