PC

Najavljen Doom: The Dark Ages, izlazi 2025. godine

Posted on

Uoči Xbox Games Showcase, procurele informacije su predviđale da će id Software imati veliki trejler za publiku. Ono što je počelo kao mala glasina brzo se pretvorilo u neviđen hajp kada su procurele dodatne informacije o Doom: The Dark Ages.

I zaista, sledeća igra čuvenog id Software obeležava još jedan izlazak omiljenog Doom Slayer. Protagonista se vraća da lovi demone i šalje ih u grobove, ovog puta vodeći fanove u srednjovekovnu postavku. Doom: The Dark Ages je prilično drugačija vrsta igre u poređenju sa Eternal. Međutim, donosi prepoznatljiv stil id Softwarea.

Fanovi mogu očekivati da će razderati mnogo demona dok prolaze kroz ultimativnu fantaziju o moći. Studio će verovatno takođe izdati još jednu visoko optimizovanu igru zbog dugogodišnje prakse guranja vizuelne vernosti dok održava visok benchmark za performanse.

Kao i svaki drugi veliki naslov Xbox Game Studios, Doom: The Dark Ages će takođe biti dostupan na Game Passu od samog početka.

Nakon ovog otkrivanja, uzbuđenje za franšizu je na vrhuncu. Doom Slayer može koristiti štit, boriti se sa zmajem, i mnogo toga više ovog puta, a sve u gejmplej trejleru izgleda jednako haotično kao što fanovi očekuju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version