PC

Novi Dragon Age naslov preimenovan u The Veilguard, stiže ove godine

Posted on

Sledeća igra Dragon Age, prethodno poznata kao Dragon Age Dreadwolf, nedavno je doživela mnogo preokreta. RPG je nedavno otkriven kao Dragon Age: The Veilguard, a fanovi su očekivali da će se pojaviti na Xbox Games Showcase.

Igra se konačno pojavila na prikazu, dostavljajući impresivne snimke fanovima. Iako su prethodne procurele informacije ukazivale na izlazak pre marta 2025. godine, fanovi sada neće morati dugo da čekaju jer je planirano da bude objavljena u jesen 2024. godine. Trejler je bio prilično dug i otkrio je mnogo snimaka. Pružio je vizuelnu gozbu koja je izgledala adekvatno za RPG sledeće generacije. S obzirom da su fanovi nadali boljoj grafici i gejmpleju, čini se da BioWare nema nameru da razočara.

Predstavljanje likova u trejleru bilo je epsko. Svaki lik koji je predstavljen pokazao je svoju sposobnost u borbi i dobio je svoje vreme da zablista. Borba je takođe izgledala podjednako impresivno.

Kako se očekivalo, igra se mnogo fokusira na magiju kao i na borbu na bliskom rangu. Bilo je mnogo sjajnih trenutaka u trejleru, pa će fanovi verovatno uživati u ovom prikazu.

Dragon Age Veilguard sada nije daleko, jer je igra postavljena da bude objavljena u jesen 2024. godine. Tako da fanovi mogu uskoro započeti svoje putovanje prkoseći bogovima. Takođe se nadamo da će BioWare konačno biti u stanju da se iskupi sa ovim izdanjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version