PC

Epic Games greškom otkrio gomilu nenajavljenih igara

Posted on

SteamDB je dugo bio popularan alat koji koristi specifične API-je da bi korisnicima pružio gomilu informacija o svim dešavanjima na Steamu – omogućavajući vam da pratite stvari poput ažuriranja igara, trenutnih korisnika i još mnogo toga. Nedavno je pokrenut ekvivalent za Epic Games Store – nenamerno otkrivajući gomilu neobjavljenih igara.

Iako je veb sajt od tada postao nedostupan, korisnik ResetEra MondoMege je uspeo da usnimi snimke ekrana različitih stranica izdavača, otkrivajući čitav niz igara koje još uvek nisu najavljene, ali su prisutne na back-end serverima Epica.

Iako se mnogi od navedenih naslova pojavljuju samo kao kodna imena, jedno od najzanimljivijih otkrića dolazi u činjenici da se čini kao da se nova Turok igra razvija i objavljuje od strane Saber Interactive – najpoznatijeg po svom radu na World War Z; Snowrunner; TimeShift kao i gomila portova.

Iako možda nije baš toliko destruktivno za izdavače kao sada već čuveno Nvidia curenje, još uvek ima puno toga za istražiti i analizirati sa ovom najnovijom greškom. Kompletan spisak procurelih igara i kodnih imena može se naći OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version