Vesti

Spider-Man 2 apdejt donosi 8 novih i starih kostima

Iako još uvek nismo dobili nikakav DLC za priču za Marvel’s Spider-Man 2, Insomniac Games su podržavali naslov od njegovog izlaska prošle godine sa gomilom novih kostima, funkcija i još mnogo toga. Kao deo ažuriranja koje stiže sledeće nedelje, dodaje se još 8 kostima – uključujući neke omiljene koji se vraćaju.

Najavu su napravili na PlayStation blogu, Aaron Jason Espinoza, stariji menadžer zajednice u Insomniac Games je rekao “Potpuno novo, besplatno ažuriranje za Marvel’s Spider-Man 2 je pred nama i donosi osam novih kostima za Marvel’s Spider-Man 2 – uključujući neke nove dizajne i omiljene koji se vraćaju iz prethodnih igara. Ovo ažuriranje, koje stiže 18. juna, takođe se bavi nekim povratnim informacijama zajednice i dodaje poboljšanja stabilnosti igri.”

Četiri nova kostima su otkrivena da su sledeći:

  • Metro kostim (Miles Morales) – Dizajnirao KidSuper
  • Ginga kostim (Miles Morales) – Dizajnirali zajedno Vini Jr. i KidSuper
  • Fluro kostim (Peter Parker) – Dizajnirali zajedno Lando Norris i KidSuper
  • Motorchic kostim (Peter Parker) – Dizajnirali zajedno Rina Sawayama i KidSuper

Za neke, povratak kostima je jednako ako ne i više uzbudljiv. Kao i kod većine kostima u Spider-Man 2, ovi povratni kostimi će takođe ponuditi brojne dodatne varijante boja:

  • Last Stand kostim (Peter Parker)
  • Into The Spider-Verse (Peter Parker)
  • Animated kostim (Miles Morales)
  • Uptown Pride kostim (Miles Morales)

Na kraju, predstojeće ažuriranje će takođe dodati novu funkciju za poboljšanje kvaliteta života, dajući vam “mogućnost da zamenite svoje parry i traversal sposobnosti od Symbiote do Spider Arms, i obrnuto.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top