PC

Trejler za Black Ops 6 je najgledaniji Youtube video u Call of Duty franšizi

Poslednjih nekoliko godina za Call of Duty nije imao najbolji prijem od strane publike, sa Vanguard i kasnijim nastavcima Modern Warfare koji su primili dosta kritika od fanova. Povratak Black Ops serijalu sa ovogodišnjim predstojećim unosom izgleda da je privukao puno pažnje, jer je nedavni trejler za otkrivanje Black Ops 6 već postao najgledaniji video na COD-ovom zvaničnom kanalu.

Kako je primetio poznati COD novinar/leaker CharlieIntel, Gameplay Reveal Trailer za Black Ops 6 koji je objavljen pre samo nekoliko dana već je sakupio preko 50 miliona pregleda, postajući najgledaniji video na zvaničnom YouTube kanalu serije.

Naravno, deo ovih pregleda može se pripisati činjenici da je trejler takođe prikazan kao reklama na drugim YouTube videima, ali s obzirom da je već premašio čuveni trejler za otkrivanje Infinite Warfare (koji je u jednom trenutku bio najomraženiji video na celoj platformi), ukazuje na to da je interesovanje za predstojeći naslov prilično veliko.

S obzirom da je to prva COD igra ikada koja ima razvojni ciklus od 4 godine sa čak 8 studija – i činjenica da Black Ops 6 vodi Treyarch – fanovi izgleda imaju prilično velike nade za predstojeći shooter. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top