PC

Bethesda planira da izdaje godišnje Starfield ekspanzije dugi niz godina

Posted on

Nakon što je 25 godina kružila u glavi Todda Howarda kao ideja, prošle godine smo konačno videli izlazak Starfield Bethesda Game Studiosa. Iako je prijem igre bio mnogo podeljeniji nego kod većine prethodnih naslova iz studija, tim se čini posvećen Starfieldu, sa samim Howardom koji tvrdi da planiraju da izdaju godišnje ekspanzije.

U intervjuu sa YouTuberom – MrMattyPlays – fokusiranim na Bethesda, Todd Howard je otkrio da Bethesda planira da podrži Starfield na veliki način “mnogo godina unapred”, rekavši:

“Planirane su godišnje ekspanzije priče, već planiramo sledeću, nadamo se da ćemo nastaviti sa tim mnogo godina unapred.”

S obzirom na diskurs oko Starfielda, bilo je nejasno da li će Bethesda ponuditi više ekspanzija kao što su to činili za prethodne naslove – umesto da ima predstojeći DLC Shattered Space kao jedini.

Ispada da to nije slučaj, i dok kontroverze nastavljaju zahvaljujući sličnim stvarima kao što je nedavna DLC misija od 7 dolara, do vremena kada igra dostigne kraj svog životnog veka biće zanimljivo videti kakva je opšta percepcija Starfielda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version