PC

Elden Ring sa ekspanzijom dobio porast broja igrača ali i pad pozitivnih ocena na Steamu

Posted on

Elden Ring: Shadow of the Erdtree je konačno stigao prošle nedelje nakon dužeg perioda čekanja za fanove. Ekspanzija je već dobila mnogo pohvala od kritičara, delom zbog svoje ogromne oblasti i delom zbog inventivnih novih bossova. Elden Ring je tokom vikenda privukao više od 750.000 istovremenih igrača. Međutim, nisu svi zadovoljni novim sadržajem, kako pokazuju recenzije na Steamu.

Iako mnogi igraju igru, a ekspanzija je postala jedna od najbolje ocenjenih igara godine prema kritičarima, recenzije na Steamu su sada “Mixed”. Na osnovu malo više od 34.000 korisničkih recenzija, igrači nazivaju DLC “nepravedno teškim”. To je pomalo smešno, s obzirom da je From Software stekao reputaciju kreirajući teške igre koje ne možete samo tako preći.

Jedan uobičajeni argument protiv ovih negativnih recenzija je da igrači ne koriste dostupne alate na pravi način. Neki od njih pokušavaju da pređu igru bez korišćenja prednosti kao što su Scadutree fragmenti, koji su novi materijal za nadogradnju koji poboljšava vaše ofanzivne i defanzivne statistike. Drugi izbegavaju korišćenje pozivanja da pomognu u borbi sa bossovima. Igra može biti teška, ali ne možemo reći da From Software nije obezbedio alate i mehanike kako bi igračima olakšao stvari

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version