Vesti

Težina Elden Ring DLC-a smanjena nakon pobune fanova

Posted on

FromSoftware igre su poznate po svojoj izazovnoj težini, a Elden Ring nije izuzetak. Nakon najnovijeg DLC izdanja, Shadow of the Erdtree je pohvaljen zbog nadmašivanja izvanrednih DLC-ova kao što je The Witcher 3: Blood and Wine.

Međutim, Shadow of the Erdtree je takođe kritikovan zbog prevelike težine. Nakon reakcija igrača, FromSoftware je objavio manju kalibracionu nadogradnju, čije promene direktno utiču na težinu DLC-a.

Prema napomenama o zakrpi Bandai Namca, Shadow Realm Blessings su revidirane. Kriva napada i negacije štete je povećana za Blessing poboljšanja. Međutim, ova promena utiče samo na prvu polovinu krivulje.

To znači da će korisnici koji se oslanjaju na Shadow Realm Blessings imati veće odbrambene i ofanzivne bonuse ranije, što će učiniti početne delove DLC-a znatno lakšim nego na izlasku.

Bossovi i neprijatelji i dalje će nanositi veliku štetu, ali će igrači sada imati više prostora za greške. Takođe, napomene o zakrpama potvrđuju da će se druga polovina ove krivulje postepeno povećavati, ali je i poslednji nivo Blessing poboljšanja takođe dobio pojačanje.

Ono što je interesantno je da tim potvrđuje da će biti još balansnih prilagođavanja. To bi moglo dovesti do nerfovanja bosseva koji su deo Shadow of the Erdtree DLC-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version