PC

DON’T NOD odlaže Lost Records: Bloom & Rage kako bi napravio prostor za Life is Strange: Double Exposure

DON’T NOD je možda najpoznatiji po stvaranju Life is Strange serijala. To znači, tim je od tada prešao dalje, radeći umesto toga na novim franšizama dok sadašnje i buduće naslove LiS-a obrađuje Deck Nine. U zanimljivoj situaciji, DON’T NOD je sada odložio svoju sledeću igru za 2025. godinu zbog sukoba sa izdanjem predstojećeg Life is Strange: Double Exposure.

Francuska kompanija je objavom preko konferencije za štampu izjavila sledeće:

„DON’T NOD, nezavisni studio koji kreira, razvija i objavljuje video igre, danas najavljuje novo izdanje veoma očekivane narativne avanture Lost Records: Bloom & Rage, od kreativnih umova iza Life is Strange. Ovo novo intelektualno vlasništvo, prvobitno planirano za izdanje krajem 2024. godine, sada će biti dostupno početkom 2025. godine.“

Ulazeći dublje u razloge zašto je igra odložena, Oskar Guilbert, izvršni direktor DON’T NOD-a, to je izrazio prilično jasno:

„Znamo da mnogi od naših fanova nestrpljivo čekaju ovu igru, isto kao i nedavno najavljenu novu sezonu Life is Strange. Dajmo obema naslovima prostor koji im je potreban da ih naši igrači uživaju unutar velike zajednice koju smo izgradili.“

Uzimajući u obzir istoriju koju DON’T NOD ima sa igrama Life is Strange, lep je gest videti kako se njihova vlastita predstojeća igra pomera kako bi se obožavateljima omogućilo vreme i prostor da se vrate u svet Life is Strange.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top