PC

DON’T NOD odlaže Lost Records: Bloom & Rage kako bi napravio prostor za Life is Strange: Double Exposure

Posted on

DON’T NOD je možda najpoznatiji po stvaranju Life is Strange serijala. To znači, tim je od tada prešao dalje, radeći umesto toga na novim franšizama dok sadašnje i buduće naslove LiS-a obrađuje Deck Nine. U zanimljivoj situaciji, DON’T NOD je sada odložio svoju sledeću igru za 2025. godinu zbog sukoba sa izdanjem predstojećeg Life is Strange: Double Exposure.

Francuska kompanija je objavom preko konferencije za štampu izjavila sledeće:

„DON’T NOD, nezavisni studio koji kreira, razvija i objavljuje video igre, danas najavljuje novo izdanje veoma očekivane narativne avanture Lost Records: Bloom & Rage, od kreativnih umova iza Life is Strange. Ovo novo intelektualno vlasništvo, prvobitno planirano za izdanje krajem 2024. godine, sada će biti dostupno početkom 2025. godine.“

Ulazeći dublje u razloge zašto je igra odložena, Oskar Guilbert, izvršni direktor DON’T NOD-a, to je izrazio prilično jasno:

„Znamo da mnogi od naših fanova nestrpljivo čekaju ovu igru, isto kao i nedavno najavljenu novu sezonu Life is Strange. Dajmo obema naslovima prostor koji im je potreban da ih naši igrači uživaju unutar velike zajednice koju smo izgradili.“

Uzimajući u obzir istoriju koju DON’T NOD ima sa igrama Life is Strange, lep je gest videti kako se njihova vlastita predstojeća igra pomera kako bi se obožavateljima omogućilo vreme i prostor da se vrate u svet Life is Strange.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version