PC

Nova gomila igara stiže na Xbox Game Pass!

Najavljena je nova runda naslova za Xbox Game Pass pretplatnike. Biblioteci će se u narednih nekoliko nedelja pridružiti osam novih igara, sa po nečim za ljubitelje platformera, avanturističkih igara i sportova.

Journey to the Savage Planet je jedno od najvećih ovih mesecnih dopuna biblioteci Game Passa. Igra je postigla široko odobravanje kritike kada je objavljena pre nekoliko godina. Nažalost, u periodu pred pokretanje Stadie, Google je preuzeo studio koji stoji iza igre i na kraju ga zatvorio, čime je otkazan i potencijalni nastavak.

Još jedan indie hit, Neon White, takođe se ovaj mesec pridružuje biblioteci. Ovaj parkour-platformer napravljen je za one koji uživaju u speedrun prelasku igre i izvođenju elegantnih pokreta, a sve je prikazano u anime estetici.

Evo kompletne liste naslova koji se pridružuju Game Passu u narednih nekoliko nedelja, uključujući podržane platforme i datume:

  • Journey to the Savage Planet (Cloud, Konzola i PC) – 3. jul
  • Nickelodeon All-Star Brawl 2 (Cloud, Konzola i PC) – 3. jul
  • Cricket 24 (Cloud, Konzola i PC) – 9. jul
  • The Case of the Golden Idol (Cloud, Konzola i PC) – 9. jul
  • Neon White (Cloud, Konzola i PC) – 11. jul
  • Tchia (Cloud, PC i Xbox Series X/S) – 11. jul
  • Magical Delicacy (Cloud, Konzola i PC) – 16. jul
  • Flock (Cloud, Konzola i PC) – 16. jul

Takođe, 15. jula nekoliko igara napušta Game Pass, uključujući Coffee Talk 2: Hibiscus & Butterfly, Figment 2: Creed Valley, Sins of a Solar Empire: Rebellion, TOEM i The Wandering Village.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top