PC

Avowed gejmplej dobio opširni rebalans nakon povratnih informacija fanova

Posted on

Tokom Xbox Games Showcase prošle godine dobili smo prvi pogled na Avowed gejmplej. Nažalost, igra je tada još bila u gruboj fazi razvoja, pa fanove njen borbeni sistem nije impresionirao. Obsidian je te povratne informacije uzeo ozbiljno i prepravio borbu pred planirano izdanje igre 2024.

Avowed se očekuje kasnije ove godine, mada Obsidian i Microsoft još nisu potvrdili precizan datum izdanja. Sledeći The Outer Worlds, Avowed je sličan RPG po obimu, tako da očekujte iskustvo od 20 do 30 sati sa raznim likovima i oblastima za ispitivanje.

U razgovoru za Windows Central, direktor igre Avowed, Gabe Paramo, diskutovao je o promenama napravljenim na borbenom sistemu u Avowed nakon prošlogodišnjeg otkrivanja igre. Prema Paramu, zahvaljujući povratnim informacijama, Obsidian je napravio korak nazad kako bi se pozabavio pozicioniranjem, borbenim pozama, povratnim informacijama o vizuelnim i zvučnim efektima i još toga kako bi borba bila efektivnija.

Avowed je dobio novi trejler na Xbox Games Showcaseu u junu, ali se radi o traileru fokusiranom na priču koji koristi materijal iz igre, pa ima previše preskoka i cutova da bi se stvarno osetilo ovo novo iskustvo igranja. S obzirom da se igra treba pojaviti u narednih nekoliko meseci, to bi se uskoro trebalo promeniti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version