PC

Xbox Game Pass od sada dostupan na Amazon Fire TV Stick

Prošlog meseca, Amazon je objavio partnerstvo sa Microsoft/Xbox kako bi preko cloud gaminga doneo Game Pass na svoje Fire TV Stick uređaje. Rečeno je da će stići nekada u julu, a aplikacija Xbox Game Pass je sada zvanično dostupna.

Nakon najave prošlog meseca da će aplikacija Xbox Game Pass biti dostupna na najnovijim Amazon Fire TV stick uređajima (4K i 4K Max modeli iz 2023.) tokom ovog meseca, sada je i zvanična aplikacija Game Pass dostupna.

Kako je već pomenuto, obzirom na relativno slabu snagu Fire TV Stick uređaja, on može da pristupi Game Passu samo putem strimovanja, tako da očekujte različite rezultate u zavisnosti od vašeg interneta i regiona.

Aplikacija za Fire TV predstavlja drugo partnerstvo ove vrste u vezi sa Game Passom, pošto je aplikacija već duže vreme dostupna na modernim Samsung TV uređajima.

S obzirom da je Microsoft otkazao svoje prethodne planove za cloud konzolu, širenje svoje aplikacije Game Pass na što više različitih pametnih čvorišta ima veoma smisla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top