PC

Call of Duty: Modern Warfare 3 bi mogao doći na Game Pass već ovog meseca

Ranije ove nedelje, isplivalo je na površinu da Microsoft planira promenu svog Game Pass poslovanja, što će rezultirati povišenjem cene usluge i uklanjanjem igara na dan izlaska za standardnu pretplatu. Glavni razlog za ovo je dodavanje Call of Dutija u biblioteku, od koje Microsoft želi da zaradi što više novca.

Nakon kupovine Activision Blizzard grupe od strane Microsofta, kompanija ima rupu od 70 milijardi dolara u džepu koju treba da popuni Xbox brand. Da bi to postigao, Microsoft se drži svog plana da donese Call of Duty na Game Pass, ali će vas to koštati dodatno. Očekuje se da će novo razvrstavanje nivoa pretplate izgledati ovako:

  • Game Pass Ultimate (konzola + multiplayer, cloud, PC i igre na dan izlaska) – $19.99 mesečno
  • Game Pass (konzola + multiplayer, bez igara na dan izlaska) – $14.99 mesečno
  • Game Pass PC (samo PC, igre na dan izlaska i dalje su uključene) – $11.99 mesečno

Ove promene treba da stupe na snagu u septembru i verovatno će biti zvanično objavljene pre kraja ovog meseca, verovatno oko vremena Microsoftovog sledećeg kvartalnog izveštaja o zaradi, planiranog za 23. juli.

Da bi pokušali da spreče postojeće pretplatnike da se odreknu pretplate, Microsoft očigledno planira da ovaj mesec donese Call of Duty: Modern Warfare 3 na Game Pass. Prema Insider Gaming, ovo će biti deo prvog talasa Activision naslova za Game Pass, koji će takođe uključivati igre poput Crash Bandicoot N.Sane Trilogy.

To znači da se pretplatnici Game Passa koji su preskočili Modern Warfare 3 mogu vratiti u multiplayer ili se vratiti i doživeti kampanju, mada budite upozoreni, jer se razlikuje od klasičnih COD kampanji i odvija se na ogromnoj open-world mapi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top