PC

Riot je otkazao svoju platformer tabačinu “Pool Party” nakon neuspeha Multiversusa

Riot Games već godinama radi na svojoj 2D borbenoj igri sa League of Legends likovima, koja bi trebalo da bude lansirana sledeće godine pod nazivom “2XKO”. Ispada da je kompanija takođe imala svoju vlastitu borbenu igru u Smash Bros. stilu u razvoju pod kodnim imenom “Pool Party”, ali je otkazana nakon što je viđen neuspeh za MultiVersus od studija WB.

Smash Bros je legendarna borbena igra od Nintenda, sa platformskim nivoima i dugom listom gostujućih likova iz raznih franšiza širom Nintendove ponude, kao i gostujućim likovima iz drugih velikih franšiza poput Final Fantasy, Sonic, Persona, Metal Gear i dr. Riot Games je razmišljao o svom sopstvenom sličnom platformskom borcu, sa likovima iz svih Riotovih igara, uključujući omiljene šampione.

Međutim, prema izveštaju na ReaderGrev, Riot je na kraju otkazao planove za “Pool Party”, koji je razvio tim od oko 80 zaposlenih. Igra je ukinuta u maju, malo nakon što je procenjena lansiranje slične borbene igre studija Warner Bros., MultiVersus, koja se muči da dostigne visine slične Smash Bros.

Izgleda da Riot ne vidi dovoljno “interesovanja” za novu igru u stilu Smash Bros. Iako Riot nije zvanično potvrdio da je Pool Party bio u razvoju, kompanija je komentarisala izveštaj, rekavši da često ima nenajavljene projekte “u različitim fazama istraživanja i razvoja” i da se “pokretanje i obustavljanje projekata dešava nekoliko puta godišnje”.

Ta izjava zvuči kao potvrda da u ovoj priči ima nešto istine. Međutim, ne izgleda da je Pool Party bio u razvoju predugo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top