PC

Phasmophobia stiže na konzole tokom Noći veštica!

Phasmophobia je napravila pravi bum 2020. godine kada je igra puštena u Early Access, i gotovo odmah postigla veliki uspeh. Tokom godina koje su prošle, tim Kinetic Gamesa je neumorno radio na igri, poboljšavajući je u svakom pogledu. Nažalost, dugo očekivano izdanje igre za konzole je nekoliko puta odloženo. Međutim, čini se da konačno imamo solidan prozor za izdavanje.

Kinetic Games je objavio na svojoj Steam stranici toliko potrebno ažuriranje o trenutnom statusu konzolnog izdanja igre, rekavši:

“Sa Unityjem sarađujemo na konzolnom izdanju, kao i na opštim optimizacijama performansi i za konzole i za PC. To će omogućiti da konzolna verzija radi optimalno i prema visokim standardima koje smo postavili za igru. Rad sa njima znači da možemo zajedno da radimo na novom sadržaju za sve platforme, što omogućava brži razvoj novih ažuriranja. Buduća ažuriranja za igru biće puštana na svim platformama istovremeno kako bi se obezbedilo da je cross-play uvek dostupan.”

Uz to, tim je otkrio da će konzolna verzija izaći kasnije ove godine “tokom in-game Halloween Eventa”. Dodatno, čim igra konačno izađe na konzolama, trebalo bi da ima potpuni paritet funkcija, uključujući simultana ažuriranja sa PC verzijom za sve buduće patchove.

Kao što je rečeno, izdanje Phasmophobie za konzole je odloženo nekoliko puta: prvo zbog požara u kancelariji, a zatim zbog raznih nepredviđenih okolnosti. Biće to lep trenutak kada konzolna verzija konačno izađe, i za igrače i za Kinetic Games.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top