PlayStation 5

Phasmophobia za konzole odložena zbog požara u studiju

FOTO: Kinetic Games

Phasmophobia je postigao veliki uspeh 2020. godine kada je igra objavljena kroz early access, lansirajući se među najigranije naslove gotovo odmah. U godinama koje su usledile, tim iz Kinetic Games je nastavio da vredno radi na igri, poboljšavajući je na svim poljima. Sledeći korak za Phasmophobia bio je da naslov dođe na PlayStation i Xbox konzole trenutne generacije. Nažalost, izlazak je sada odložen sa ovog meseca na oktobar – ali postoji opravdani razlog za to.

Najavljujući na Twitteru, tim iz Kinetic Games-a je rekao: „Draga Phasmophobia zajednico, pre svega, želeli bismo da vam se zahvalimo na podršci i što ste jednako uzbuđeni kao i mi zbog izlaska konzole. Zbog nedavnog požara u našoj zgradi sa kancelarijama i nepredviđenih problema sa razvojem, naša sposobnost testiranja i razvoja je značajno oslabljena.“

Nastavili su: „Nakon pažljivog razmatranja doneli smo tešku odluku da odložimo izlazak za konzole, prvobitno planiran za avgust, dok ne sredimo sve. Sada ciljamo na posebno lansiranje tokom nedelje koja vodi do Noći veštica ovog oktobra. To nam daje potrebno vreme da sve usavršimo i fino podesimo. Vaše strpljenje i razumevanje nam znače sve i jedva čekamo da Phasmophobia dovedemo na konzole.“

Iako je to svakako nesrećno za sve uključene – posebno za tim iz Kinetic Games – mali srebrni obod dolazi u činjenici da će Phasmophobia sada biti objavljena neposredno pre Noći veštica. Kao kooperativni horor naslov, Phasmophobia savršeno odgovara Halloween vajbu i nadamo se da će igra ponovo postići veliki uspeh kada dođe na konzole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top