PC

U izradi je nastavak na Journey to the Savage Planet

Posted on

Typhoon Studios je stvarno našao svoje mesto sa Journey to the Savage Planet početkom 2020. godine. Nažalost, nakon što ga je Google kupio za Stadia Games & Entertainment, studio je zatvoren 2021. zajedno sa Stadia platformom. Sada obožavatelji konačno mogu da dobiju dugo očekivani nastavak, jer se razvojni tim prema izveštajima reformisao.

Racoon Logic je osnovan 2021. godine, nakon zatvaranja Typhoon Studios-a, sa ciljem da oživi seriju Journey to the Savage Planet i krene napred. Sada, kako su uočili MP1st i Eurogamer, studio je podneo trademark za igru pod nazivom “Revenge of the Savage Planet”.

Pored toga, studio je objavio poziv za glumce da se prijave za uloge u igri, koja je navedena pod radnim nazivom “Project Lodestar”. Opis izričito navodi da je projekat nastavak na Typhoonovu igru Journey to the Savage Planet.

Očekuje se da igra može biti najavljena pre kraja godine, pošto se casting oglas specifično traži za nekoga ko može da pozajmi glas kao “spokeperson” za uvodni video koji se pušta pre glavnog menija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version