PC

Procurela prva fotografija iz Bioshock 4

Tokom poslednjih nekoliko meseci čuli smo mnogo glasina o novoj BioShock igri. Iako je naslov javno potvrdila kompanija 2K Games, nije bilo zvaničnog otkrivanja, ali se tvrdi da najava nije daleko. Sada je prva slika iz BioShock 4 procurila na mrežu.

Sajt MP1st, koji je nedavno dobio nekoliko ekskluzivnih informacija, objavio je snimak ekrana za koju se tvrdi da je iz verzije BioShock 4 koja je još u razvoju. Snimak ekrana ne pokazuje mnogo, ali vidimo prilagođeni UI i mračne scene u pravom BioShock stilu.

BioShock 4 je u razvoju od 2019. godine, a tim Cloud Chamber Games koristi Unreal Engine 5 da bi igru oživeo. Budući da je Unreal Engine 5 tako dostupna platforma, a BioShock je dobro poznato intelektualno vlasništvo, neko je možda mogao lažno da napravi ovu snimku ekrana.

Nedavne glasine sugerišu da bi BioShock 4 mogao biti zvanično najavljen ove godine, sa datumom izdanja u 2025. Imajući to u vidu, sve oči će biti uprte na Gamescom: Opening Night Live u avgustu za potencijalno otkrivanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top