PC

Uz povećanje cene Xbox Game Pass pretplate, postoji mogućnost uvođenja reklama

Xbox Game Pass je nedavno prošao kroz velike promene, а fanovima se to nije svidelo. Servis je zbunjujući nego ikada, a mnogi veruju da je izgubio svoju najveću prednost.

Sa dolaskom Call of Duty igre na servis, Xbox želi da maksimizira svoje prihode.

To izgleda kao glavni razlog za nove cene i uklanjanje izdanja na prvi dan iz osnovnog nivoa pretplate. S obzirom da su first-day igre sada ograničene na Ultimate paket, analitičari veruju da će uslediti još povišenja cena.

Takođe veruju da će gaming gigant u budućnost uključiti reklame u servis.

IGN je razgovarao sa analitičarima o mišljenjima na povišenje cena i o tome šta Xbox može učiniti da dalje poboljša svoj prihod.

Pre svega, analitičari se slažu da je ovo povišenje cena bilo neizbežno i da ih dolazi još.

Stoga, fanovi treba da budu spremni na još jedno povišenje cena. Međutim, jedan drugi pouzdani analitičar tvrdi da ima i više od toga. On misli da će uskoro biti dodate reklame u pretplatničku službu, što se fanovima možda neće previše svideti.

Prema Joostu Van Dreunenu, ove reklame će se postepeno ugraditi u servis i na kraju postati norma. Analitičar veruje da će se ove reklame tada početi pojavljivati ​​i u samim igrama.

Ako ovaj pristup bude uspešan, mogle bi se implementirati u ekranе za učitavanje, pri čemu bi Microsoft nastojao da uvede još naprednije reklame. Zamislite da umrete od nekog bossa nekoliko puta uzastopno i dok frustracija raste vama se još pojavljuju i reklame.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top