PC

Arcade Paradise i Maid of Sker su besplatni za preuzimanje putem Epic Store

Svaku nedelju, oni sa Epic Games nalogom mogu da dobiju nekoliko naslova besplatno. Od sutra, Epic poklanja dve potcenjene igre – Arcade Paradise i Maid of Sker.

Možete ih dodati u svoju biblioteku od sutra, 18. jula u 16 časova po britanskom vremenu (i biće dostupne za preuzimanje do 25.), Arcade Paradise je vesela i nostalgična avantura koja vas vraća u 90-te. Igrate kao Ešli, koja transformiše porodični laundromat u arkadni raj.

Sa preko 35 kompletnih arkadnih igara koje pokrivaju decenije istorije igranja, Arcade Paradise nudi jedinstveno i mirnodopsko iskustvo.

Takođe je dostupna za preuzimanje i igra Maid of Sker. Razvijena od strane Wales Interactive, ova horor igra u prvom licu je “smeštena u udaljenom hotelu sa krvavom i mračnom istorijom iz britanskog folklora.”

Kao i mnoge horor igre u prvom licu, i vi ste slabijeg naoružanja i “opremljeni samo odbranbenim zvučnim uređajem” dok pokušavate da se odbranite od “sekte neprijatelja zasnovanih na zvuku.”

I Arcade Paradise i Maid of Sker biće besplatne za preuzimanje tokom naredne nedelje, nakon čega će biti zamenjene novim setom besplatnih igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top